Lukijat

perjantai 31. heinäkuuta 2009

Avajaisylläri

Kaikille 1-15.8 vähintään 300g lankaa tilanneille 100g vyyhti käsinvärjättyä lankaa avajaislahjaksi!

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Lankakauppa

Tässä kaupan tunnelmia!
Toistaiseksi lankakauppa toimii pääasiassa verkkokauppana, mutta mikäli haluat tulla käymään ,soita etukäteen ja sovitaan sopiva aika (RAIJA 040-5213713) Olette tervetulleita hiplaamaan lankoja!
Lankataika sijaisee osoitteessa: Revonkatu 1, yritystalo, 86300 Oulainen

Läheskään kaikki langat ja tarvikkeet eivät vielä näy verkkokaupassa, mutta tulevat sinne sitä mukaa,kun ehditään kuvailla!

Värjäyserät

Värjään erilaisia lankoja pieniä eriä.Joitakin vyyhtejä on vain yksi kappale. En tee tarkkoja muistiinpanoja ,vaan jokainen värjäyserä samaakin lankaa poikkeaa jonkin verran toisistaan.En yritä edes värjätä "yksiväristä" lankaa, niin että se olisi täysin yksiväristä,niinkuin teollisesti värjätty, vaan saman värin sävyt toistuvat tummempina ja vaaleampina kohtina.
Kaupan valikoma vaihtelee, pyrin päivittämään sitä aina , kun uusia värjäyksiä tulee.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Muutto edistyy



Pikkuhiljaa alkaa olemaan tavarat uudessa paikassa, kaiken itsestä riippumattomien odottamis ja takkuamispäivien jälkeen. Hyllyt notkuvat jo lankaa.

torstai 9. heinäkuuta 2009

Neuleita ja lankaa

AAAPUUUAAAA... hukun villalankaan! Sata ja tuhat lankakerää pitäisi nyt nimetä ja laittaa vyötteet ja kuvata ja saada pian avattavaan lankakauppaaan myytäväksi!!!
Taas yksi revontulihuivikokeilu.Huivilanganvärjäys tuotti tasaraitaa, tarkoitus oli tulla erilaista.Seuraavaan huivilankaan tästä oppineena osaa ehkä tehdä erilevyisiä raitoja.
Raitalankasukat


... ja poncho dominotekniikalla.

Työhuone



Muutto uuteen työhuoneeseen häämöttää.
Täältä alkaa Lankataika lankojen verkkokaupan tarina.
Ihan oma värjäämö ja niin valoisa työhuone.